Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Botswana

Proprietate de vânzare în Botswana

Botswana este o țară fără ieșire la mare în sudul Africii. Se învecinează cu Africa de Sud în sud, cu Namibia în vest și nord, cu Zimbabwe în nord-est.

Botswana are două orașe care poartă titlul de "oraș": Gaborone, capitala, un centru important pentru minerit și, în special, pentru minerit și Francistown.

Dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Botswana vom analiza piața imobiliară din țară.

Piața imobiliară rezidențială din Botswana rămâne în mare parte în urmă, dar pare să ofere o creștere potențială, enormă. Nu există date oficiale privind numărul de proprietăți de vânzare din Botswana și prețurile acestora și, din acest motiv, nu este ușor să analizăm piața, chiar dacă experții imobiliari din zonă declară că prețurile proprietăților de vânzare din Botswana au a continuat să crească în ultimii ani.

 

Cele mai bune și mai interesante proprietăți de vânzare din Botswana sunt în Gaborone și Francistown. Această declarație este susținută de cercetările recente efectuate de Centrul de Finanțare a Locuințelor accesibile, în care arată că și proprietățile rezidențiale situate în afara centrului orașului oferă randamente de închiriere de aproximativ 5,5%.

 

În ultimii ani, Botswana a fost considerată cea mai atractivă destinație de investiții din Africa, atât pentru că Botswana este considerată una dintre cele mai libere economii africane, cât și pentru că reglementările guvernului încurajează creșterea și deschiderea către comerț și investiții străine.

Guvernul din Botswana caută în mod activ investiții străine și este fericit să vândă terenuri și proprietăți pentru vânzare străinilor.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB